KompresoriChicago Pneumatic
APRILSKA AKCIJA – Kupcima kompresora poklanjamo pripremnu grupu

Klipni kompresori sa potpuno gusanim glavama


Za male i/ili srednje, ali zahtevne potrošače i teške uslove rada

Klipni kompresori sa kompresorskim glavama kompletno izrađenim od gusa.


Kompresori

Chicago Pneumatic
Kompresori za sve(t)

Chicago Pneumatic (Čikago Pneumatik) je savršen partner za Vaše industrijske projekte, zahvaljujući svom širokom izboru vijčanih i klipnih kompresora. Decenijama poznat širom sveta, posebno u autoindustriji, od sada je dostupan i Vama i to za primenu u svim segmentima industrije.

Sve serije kompresora izrađene su u industrijskom kvalitetu, spremne da izađu u susret izazovu svake grane industrije; od najmanje mehaničarske radionice, vulkanizerske radnje, preko malih konfekcionara, pogona za obradu stakla, drvnoprerađivačke industrije, prehrambene industrije, automobilske industrije, pa do metaloprerađivačke industrije, livnica, hemijske industrije i dr.

Od 1894. Chicago Pneumatic ime predstavlja sinonim za pneumatsku opremu i alat namenjene širokom dijapazonu aplikacija. Godine 1901. proizveden je prvi kompresor i od tada traje neprestani razvoj i proizvodnja novih proizvoda u cilju zadovoljenja potreba tržišta.

Od 1987. godine Chicago Pneumatic postaje deo Atlas Copco grupacije, čime je definitivno obezbeđena globalna prisutnost na svim kontinentima sa lokalnim razvojno-prodajnim centrima. Uz Atlas Copco, u celoj grupaciji (koju još čine Fiac, Alup, Ceccato, Mark, Worthington i dr.) je još samo Chicago Pneumatic svetski poznat, priznat i prepoznatljiv brend i zaštitni znak za stabilne i mobilne kompresore i pneumatski alat, namenjene profesionalnoj i industrijskoj upotrebi.

Program stabilnih kompresora čine klipni kompresori, električni i motorni, sa i bez zvučne izolacije, kao i tihi vijčani kompresori u standardnoj i inverter izvedbi.
Za odgovarajuću filtraciju vazduha, tu su freonski sušači, filteri i vazdušno-uljni separatori.

Chicago Pneumatic - jedno ime za sve potrebe!